De documentatie over de laserpen - Turtles and Turtle Care
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 11-23-2017, 01:46 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
De documentatie over de laserpen

De laserpen wordt met willekeurige tussenpozen uitgeschakeld. Het kan dit doen als gevolg van de schok van het vuren, maar niet regelmatig. Het is veel helder! En de montagebeugels werken vrij goed. Ik was in staat om de laserstraal te zien zonder een probleem op een doelstelling van ongeveer 380 meter afstand (heb niet geprobeerd het uit verder). Nogmaals, zonder een probleem. U niet verkeerd gaan met dit product! Zelfs bij daglicht is de balk zeer zichtbaar. U het in-of uitschakelen, hetzij met een drukknop schakelaar of met een drukschakelaar (toepassen druk aan te zetten; release, en het wordt uitgeschakeld), dat is bevestigd aan een flexibele rubberen koord, dat is wat ik deed. Ik heb de montage-hardware aan te passen een beetje, maar niet omdat het niet de kwaliteit. Het zal een nul te houden, maar ik zou het niet aanraden voor lange-afstands toepassingen. Maar het is perfect voor thuis verdediging.
Ik zou persoonlijk zeggen dat dit item is meer waard dan de lage kosten en ik ben van plan op het bestellen van een ander een of twee voor mijn andere geweren. Maar zoals ik al eerder zei, zou ik niet aanraden dit voor een pistool. De documentatie op de Groene laserPen is erg dun, maar hoeveel weet je echt te weten? Mounten, en zet hem aan! Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit te bouwen en verlichting op dit prijs punt. Geweldig alternatief voor een aantal hogere end lasers op de markt. Ik gebruikte een groene laser om ' move ' enkele honderden eenden van een jachthaven. Tenzij u dit hebt ervaren, heb je geen idee hoe storend het kan zijn om scores van buizerds besluiten om stok in uw bomen.
Over het algemeen zeer tevreden met dit product. Ik was ook in staat om het geweer te monteren op mijn Shotgun te gebruiken om een 200mW groene laserpen ik had te houden. Opnieuw de enige reden voor een 4-sterren is het kleine probleem met de Wever stijl monteren. Ik was een beetje sceptisch. Ik heb nog een om alleen te gebruiken als een defensief wapen en houd deze laserpen handig voor het geval ik het nodig snel. Ik weet niet hoe de levensduur van de batterij zal worden met dit apparaat, maar als ik niet zal gebruiken veel, de batterij moet houden voor heel even, hoop ik. Ik heb reserve batterijen alleen voor het geval ik ze nodig heb. Dat gezegd voordat je gaat rood, groen is meer zichtbaar tijdens de dag vooral en zal veel verder dan rood project. Anders dan dat zijn grote. Enige wat anders is dat naar mijn mening, het zou leuk zijn voor de drukschakelaar om een constante aan/uit schakelaar samen met kortstondige op de schakelaar. Winding en hoogte aanpassingen zijn redelijk goed ook. Na het instellen en vuren op mijn AR15, zijn nog steeds op zijn plaats en lijkt te houden aan de schokbestendige vordering. Het is echt geen probleem hoor.
Ik ben niet een negatieve recensies post, maar sla je geld en krijg iets anders. Ik hield van hoe klein het was. Maar het was gewoon plat uit waardeloos met hoe Dim het was. Ik stuurde mijn rug als gevolg van hoe vreselijk het was. Nu als je een Tinkerer je misschien in staat zijn om deze laser te verbeteren en goed vast en hopelijk, krijg je een winding aanpassing schroef als ik niet! Het was een wonder dat ik merkte het op alle. Ofwel kreeg ik een slechte eenheid, of de hoogteaanpassing als afschuwelijk. Het zal niet aanpassen op alle. Het is uit een volle inch van 3 meter afstand. De up Adjustment schroef net begint back-out van het apparaat. Niets heb ik geprobeerd zal de elevatie correct aangepast te krijgen.
JETLASERS was ontvankelijk en onmiddellijk verzonden me verse batterijpakken. Het onderzoeken van KNOOPCELLEN is frustrerend, teveel identiteitskaart regelingen en aantallen, veel verkeerde informatie en ongeldige geëistee gelijkwaardigheid daar. Als u benieuwd bent, zullen de Lithium cellen niet in deze toepassing werken. Ik ging door en kocht deze laserpen ondanks de negatieve beoordelingen. De stip was nog ver onder mijn zinnen. Ik dacht misschien had ik iets gemist in de instructies en opnieuw te lezen. Wat??? Hoe in Blue blazes is dat niet een tekortkoming van het product? + 2 of-2 graden lijkt een mooie smalle band van aanpassing aan mij, maar dan, ik denk dat ik beter moeten weten over iets dit kleine.
Na het kopen van deze laser richtkijker, gebruikte ik de JETLASERS contact pagina om mijn ongenoegen met het item te tonen. In mijn e-mail aan hen, was ik niet vragen om een vervanging, alleen maar vertellen hoe erg het was. Maar kijkend naar de Foto's, allemaal uit de hex bout kant, kan ik zien dat de afgesneden flens opzettelijk was. Ik zou waarschijnlijk nog hebben gekocht dit item, de laserkwaliteit, zoals gerapporteerd door anderen, is goed. Ik ben gewoon teleurgesteld dat ik zal moeten het pistool monteren te wijzigen om het te krijgen om strak te passen op mijn pistool. Het lijkt goed te werken nu zo lang als ik laat de voorwaartse hex schroef niet aangescherpt. (gebruik gewoon de achterzijde te beveiligen pistool.) De laser hoofd steekt goed uit dan de snuit, dus ik zal moeten isoleren (improviseren) het van shock denk ik. Ik zal proberen het op het bereik en update weer. Echter, ik kocht dit voor dicht bij het werk op minder dan 30 meter voor mijn AR-15 pistool. IN volle daglicht werkt het goed tot 25 meter. Helaas heb ik niet om dit te gebruiken op het bereik nog niet. Sinds het ontvangen van het, was het totale op tijd ongeveer 6 minuten.
laserkopen's Pins - gpin
De toepassingen van de gemeenschappelijke laserpen
jesen pas is offline  
Reply

Tags
laserpen

Quick Reply
Message:
Options

Register NowIn order to be able to post messages on the Turtles and Turtle Care forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in


Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this PagePosting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome